El Castanyer

El Castanyer d’en Cuch és l’arbre declarat monumental amb més perímetre de Catalunya (gairebé 12 metres). El seu interior és buit, amb dues obertures a diferents nivells que  propicià que en els anys d’intensiu  carboneig  s’hi instal·lés temporalment  un carboner, on tenia el seu jaç i la seva llar de foc  a l’interior mateix de l’arbre.

 

Situat en el Parc Natural del Montseny i  dins d’una finca privada, la finca de Can Cuch, el seu accés està restringit als vehicles motoritzats. Tot i que el recorregut no és molt llarg (uns 5 km des de l’aparcament de l’embassament de Vallforners)  té trams amb desnivells pronunciats que el limiten per a certes persones o col·lectius.

 

Us oferim sortides amb els nostres vehicles 4x4  ja sigui en família o amb amics, fins aquest espectacular monument vivent, que, de ben segur, no us decebrà, explicant-vos de primera mà la seva història  i anècdotes.

 

Organitzem  sortides dissabtes i diumenges  o bé es  poden concertar  per a grups i particulars  durant tota la setmana  al telèfon:

 

691837399